Club Workspace Chancery Lane

Frame porcelain tile at Club Workspace Chancery Lane

London-based design and architecture practice Studio TILT, known for its unique codesign methodology has completed another Club Workspace for Workspace Group.

As London’s fast-growing network of creative co-working spaces for start-ups and freelancers, the Workspace Group is constantly looking at ways
to create flexible spaces for multi-faceted requirements. Studio TILT designed the new space, located at 1 Quality Court, Chancery Lane, WC2A,
incorporating a design language that breaks the traditional mold for a coworking space – suited to building typology and user need, rather than an
identikit of aesthetics.

We learned a great deal about the experimentation and post occupancy studies from the two initial clubs that guided us to a more intuitive, user centred and flexible use of the new
spaces,

explains Oliver Marlow, Creative Director.

Codesign shapes environments that help define work communities by encouraging discussion, exploring perspectives and interpreting the results,

explains Marlow.

Spaces should never be fixed as they are constantly changing and need to be flexible for different uses. We create intuitive queues within the space so the user can transform the space for their own purpose.

Club Workspace Chancery Lane